Deelman stukadoor

Tafelblad laten stucen door stucadoor Deelman

Laat uw tafelblad mooi afwerken!
oor vragen of meer informatie over het laten stucen van uw tafelblad kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.
Neem contact op
Skills
Expertise
Interview icon
Één aanspreekpunt
Handshake
Persoonlijk

Een nieuwe look voor elke eettafel

Een eettafel heeft zeker met een gezin heel wat te verduren

Geef uw eettafel een update met de meubel afwerking van stucadoor Deelman. Een versleten tafelblad of een met vlekken en kringen is met een stucadoor zo weer helemaal strak. Zo heeft de tafel direct ook een hele nieuwe look. Ook voor uw interieur is er een passende stuclaag, want er zijn meerdere mogelijkheden om uit te kiezen:
  • Betonlook
  • Houtlook
  • Steenlook
Neem contact op

Stucadoor Deelman voor al uw meubelafwerking

Naast het opknappen van tafelbladen zijn er nog veel meer meubels waar Deelman mee werkt. Keukenbladen of badkamers, voor een mooi afgewerkte meubels kunt u altijd Deelman bellen. Kijk eens bij de andere meubelafwerkingen wat Deelman voor u kan doen.
Neem contact op

Tuintafel afgewerkt door stucadoor

Wanneer u een tuintafel buiten heeft staan kan het zijn dat deze is aangetast door groene aanslag. Voor een buitentafel is een tafelblad van Deelman Stucadoors dus een betere keuze. Door het stucwerk is het tafelblad super sterk en dus weerbestendig. Veel makkelijker in onderhoud en tegelijkertijd een update van de uitstraling. Maak het uzelf makkelijk met een onderhoudsarme tafel.

Bel vandaag nog voor uw Tafelblad

Voor vragen of meer informatie over het laten stucen van uw tafelblad kunt u altijd vrijblijvend bellen. Mark vertelt u er graag meer over! Ook kunt u uw telefoonnummer achterlaten, dan wordt u zo snel mogelijk teruggebeld.
Terugbel verzoek

Contact

Nieuwestreek 13
9891 AA  Ezinge
Tel.  06 51518797info@deelmanstucadoors.nl

Offerte opvragen

Offerte aanvragen