Deelman stukadoor

Anhydriet vloer laten leggen?

Een Anhydrietvloer is een dekvloer voor op een constructievloer
Uw vloer laten doen door Deelman in Groningen, of wilt u graag persoonlijk advies omtrent een nieuwe vloer in huidige of nieuwe woning of kantoor?
Neem contact op
Skills
Expertise
Interview icon
Één aanspreekpunt
Handshake
Persoonlijk

Anhydriet vloer

Een Anhydrietvloer is een dekvloer voor op een constructievloer

Daar overheen kan vloerbedekking of laminaat komen. Anhydriet vloeren worden gevloeid in plaats van gesmeerd. Het is een betonachtige dekvloer van 40 tot 50 millimeter en bestaat uit gips, zand en water. Anhydriet is ook wel een chemisch bindmiddel. Het is een watervrij gips dat wanneer het in aanraking komt met water kan verharden en aan elkaar gaat kitten.

Deze vloeren zijn vaak gladder dan zendcementvloeren, maar wel minder hard. De samenstelling van anhydriet zorgt voor een grote buig en treksterkte en het zorgt ervoor dat de oneffenheden geleidelijk verdwijnen. Dit zorgt voor een naadloos resultaat.

Een opsomming van de voordelen van een Anhydrietvloer:
  • Grote buig- en treksterkte
  • Vloeilaag vult gemakkelijk alle oneffenheden
  • Naadloos resultaat
Neem contact op

Uw Anhydrietvloer door Deelman Stucadoor

Uw vloer laten doen door Deelman in Groningen, of wilt u graag persoonlijk advies omtrent een nieuwe vloer in huidige of nieuwe woning of kantoor? Neem dan contact op met Deelman Stucadoors door ons te bellen of een terugbel verzoek achter te laten.
Zelfs voor sommige meubelen en is de betonlook geschikt. Zo is het toepasbaar op tafels, badkamermeubelen en bijvoorbeeld keukenbladen. Ook deze afwerklagen zijn waterdicht, slijtvast en bestand tegen vlekken! Meer informatie en voorbeelden hierover vindt u in de categorie meubelwerk.
Terugbel verzoek

Contact

Nieuwestreek 13
9891 AA  Ezinge
Tel.  06 51518797info@deelmanstucadoors.nl

Offerte opvragen

Offerte aanvragen