Deelman stukadoor

Egaline vloer 

Een egaline vloer is een zelfnivellerende vloer die voornamelijk bestaat uit cement en kunsthars
Deze grondstoffen maken de vloer erg sterk en flexibel, waardoor de vloer niet snel zal scheuren of barsten. Egaline vloeren worden vaak gebruikt om bestaande ondergronden netjes uit te vlakken zodat ze geschikt zijn voor verdere afwerking.
Neem contact op
Skills
Expertise
Interview icon
Één aanspreekpunt
Handshake
Persoonlijk

Egaline vloer laten leggen

Een egaline vloer wordt niet alleen geplaatst om de ondervloer volledig uit te vlakken, hij dient ook ter bescherming van de vloerafwerking. Vooral bij dunne vloerbedekkingen zoals marmoleum en vinyl is het belangrijk dat de ondergrond perfect egaal is. Oneffenheden zie je immers goed door de vloerbedekking heen. Daarnaast kunnen scherpe steentjes in de ondervloer de vloerbedekking beschadigen. Denk ook aan dunne keramische tegels die kunnen barsten door puntbelasting.

Aangezien egaline niet goedkoop is en speciaal bedoeld is voor het uitvlakken van ondergronden, is de dikte van een egaline vloer beperkt. Meestal bedraagt de dikte van dit type vloer maar 1 of 2 mm. De precieze laagdikte zal afhangen van de ondervloer en het type egaline.
Zelfs voor sommige meubelen en is de betonlook geschikt. Zo is het toepasbaar op tafels, badkamermeubelen en bijvoorbeeld keukenbladen. Ook deze afwerklagen zijn waterdicht, slijtvast en bestand tegen vlekken! Meer informatie en voorbeelden hierover vindt u in de categorie meubelwerk.

Uw Egalinevloer door Deelman Stucadoor

Uw vloer laten doen door Deelman in Groningen, of wilt u graag persoonlijk advies omtrent een nieuwe vloer in huidige of nieuwe woning of kantoor? Neem dan contact op met Deelman Stucadoors door ons te bellen of een terugbelverzoek achter te laten

Contact

Nieuwestreek 13
9891 AA  Ezinge
Tel.  06 51518797info@deelmanstucadoors.nl

Offerte opvragen

Offerte aanvragen