Deelman stukadoor

Meubelafwerking met Bealstone

De meubelafwerking met stucwerk is voor veel verschillende meubelen geschikt
Weten of uw meubel geschikt is en welke afwerkingen er 
allemaal mogelijk zijn?
Neem contact op
Skills
Expertise
Interview icon
Één aanspreekpunt
Handshake
Persoonlijk

Prachtige meubelafwerking met stucwerk

Wist u dat u dat u bepaalde meubelen kunt afwerken met een afwerklaag van stuc/steenwerk?

Zo krijgen uw meubelen een totaal andere look dan dat ze al hebben. Wij hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid om meubels een stonelook te geven of bijvoorbeeld een betonlook.
Neem contact op

Betonlook keukenblad

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende werkbladen te verkrijgen in alle mogelijke stijlen en afwerkingen. Een blad dat tegenwoordig erg veel wordt gebruikt is een betonlook blad. Dit blad is erg modern en is perfect geschikt voor nieuwe of moderne keukens. Een betonlook aanrechtblad lijkt alsof het is gemaakt van beton, terwijl het in werkelijkheid een afwerklaag is die zorgt de betonlook.
Neem contact op

Voordelen betonlook keukenblad

Een betonlook keukenblad is na de juiste nabehandeling waterdicht en vlekbestendig. Het verkrijgen van de look wordt in de meeste gevallen gedaan met betonstuc. Hierdoor is het mogelijk om vrijwel elk blad te veranderen in een betonlook blad.
Zelfs voor sommige meubelen en is de betonlook geschikt. Zo is het toepasbaar op tafels, badkamermeubelen en bijvoorbeeld keukenbladen. Ook deze afwerklagen zijn waterdicht, slijtvast en bestand tegen vlekken! Meer informatie en voorbeelden hierover vindt u in de categorie meubelwerk.

Projectoverzicht meubelafwerking met stucwerk

Hieronder ziet u een overzicht van de projecten waarbij wij meubelen hebben afgewerkt met diverse soorten stucwerk. Zo ziet u de betonlook keuken, een steenlook tuintafel en een houtlook binnentafel. Daarnaast is er ook stucwerk voor in de badkamer.

Lees hier meer over de afwerking van uw tafel.

Meubelafwerking door Deelman

De meubelafwerking met stucwerk is voor veel verschillende meubelen geschikt

Weten of uw meubel geschikt is en welke afwerkingen er allemaal mogelijk zijn? Neem dan contact met ons op door te bellen of door op de knop hieronder te klikken of vul het contactformulier om een terugbel verzoek achter te laten.
Terugbel verzoek

Contact

Nieuwestreek 13
9891 AA  Ezinge
Tel.  06 51518797info@deelmanstucadoors.nl

Offerte opvragen

Offerte aanvragen