Deelman stukadoor

Badkamer laten stucen door Stucadoor Deelman

De stucadoor zorgt voor een mooie en makkelijke badkamer!
Neem contact op met Stucadoor Deelman om te vragen naar de mogelijkheden die in uw badkamer passen.
Neem contact op
Skills
Expertise
Interview icon
Één aanspreekpunt
Handshake
Persoonlijk

Vloer, wand, badkuip, laat uw badkamer stucen

De betonlook in de badkamer is al een hele tijd geliefd

Want een gestucte badkamer is niet alleen stijlvol maar ook super praktisch. Het is veel hygiënischer dan een betegelde wand. Geen voegen meer waar viezigheid in komt. De stucadoor zorgt voor een mooie en makkelijke badkamer!
Neem contact op

Waarom de badkamer laten stucen?

De voordelen van het laten stucen van de badkamermuren gelden ook voor het laten stucen van bijvoorbeeld de badkuip. Het stucwerk is een waterbestendig en erg makkelijk in onderhoud. Geen voegen waar u schimmels moet verwijderen met agressieve schoonmaakmiddelen. Het niet hoeven gebruiken van deze middelen is beter voor uw gezondheid en scheelt tijd! Nog een keer de voordelen kort op rij:
  • Hygiënisch
  • Stijlvol
  • Makkelijk in onderhoud
Neem contact op

Opties voor stucwerk in de badkamer

Niet alleen de vloer en wanden zijn geschikt voor stucwerk, ook verschillende meubels. Denk hier bijvoorbeeld aan het laten stucen van de badkuip en wastafel. Het zorgt voor een stoere en clean uitstraling. Daarnaast past het heel goed bij een vloer of muur in de badkamer die is gestuct. Hiervoor zijn er ook verschillende stucwerken waaruit u kunt kiezen. Een veelgekozen optie is de betonlook. Het is zeer geschikt voor een badkamer en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Neem contact op met Stucadoor Deelman om te vragen naar de mogelijkheden die in uw badkamer passen.
Neem contact op

Bealstone Badkamer

Bealstone is een nieuwe manier voor het afwerken van meubels en is ook geschikt voor vloeren of meubels in de badkamer. Het is een nieuw bindmiddel waarin aggregaten zoals stenen, glas of schelpen verwerkt kunnen worden. Dit zorgt voor een gevlekt motief waardoor het echt een unieke vloer of meubel wordt.

Andere ruimtes dan een badkamer

Ook voor stucwerk in andere ruimtes kunt u bij Stucadoor Deelman terecht. Mark helpt u graag met muur en plafondwerk, of met vloerwerk. Voor andere meubels dan voor in de badkamer kunt u hier klikken, of lees over de verschillende projecten!
Terugbel verzoek

Contact

Nieuwestreek 13
9891 AA  Ezinge
Tel.  06 51518797info@deelmanstucadoors.nl

Offerte opvragen

Offerte aanvragen